Koolhydraatarme en glutenvrije taart

INGREDIËNTEN 1 HELE TAART (24 DIA CM), 8 PUNTEN

5.5khd per punt

 

Taartbodem

Vulling

Gelei

Bereidingswijze:

Verwarm de oven op 180c.
Smelt de boter en meng de ingrediënten van de taartbodem tot een stevig mengsel.
Vet de springvorm in, leg er een bakpapiertje in, verdeel het mengsel over de bodem en druk het goed aan.
Bak de bodem 20 a 25 minuten in de oven en laat het vervolgens afkoelen.
Maak daarna de vulling door de gelatineblaadjes te weken in koud water.
Meng de slagroom lobbig, doe rest van de ingrediënten van de vulling erbij en mix het tot een egaal mengsel.
Verwarm de gelatineblaadjes in een pannetje met 3 el water en roer het door het slagroom mengsel.
Doe het mengsel over de bodem in de springvorm en leg het minimaal 3 uur in de koelkast om op te stijven.
Maak ondertussen de gelei door het fruit te pureren en daarna te verwarmen in een pannetje met de gelei suiker.
Verdeel de vruchtengelei tot slot over de taart en klaar is kees.

 

Bron/foto: Oanh's Kitchen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »