SPECULOOS PASTA

Dit heb je nodig:

  • 150 gram zonnebloempitten
  • twee flinke eetlepels greensweet-stevia sweet Xtra 
  • een eetlepel greensweet-stevia erythritol suiker
  • twee flinke eetlepels avocado olie ( zuivere gesmolten kokosolie of extra vierge olijfolie kan ook)
  • anderhalve eetlepel speculaas kruiden

    Zo maak je het:

    Doe alle ingrediënten in de keukenmachine en maal tot de massa smeuïg wordt van textuur. Roer tussentijds steeds de massa even door zodat alles goed wordt vermalen. Blijft alles wat te los-korrelig? Voeg dan al draaiende steeds wat hele kleine beetjes extra olie toe tot de massa op de gewenste smeuïgheid is gekomen.

    Bewaar in een schone, goed afsluitbare glazen pot op een donkere en koele plek ( niet in de koelkast)

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »