BAK BANAAN CHERRY’S

DIT HEB JE NODIG:

twee rijpe ( licht zwart verkleurde) bakbananen, in stukken gesneden

verse Hollandse kersen, ontpit ( als het seizoen is afgelopen, gebruik dan diepvries kersen)

15 druppels stevia kersen ( andere smaak kan natuurlijk ook)

Zo maak je het:

Doe de stukken banaan in een pan, vul de pan met water en breng met deksel op de pan aan de kook, laat 15-20 minuten koken. Giet af. Pureer de banaan samen met de stevia in de keukenmachine tot een stevige, smeuïge massa. Verwarm de oven voor op 185 graden, bekleed een bakplaat met bakpapier. Vouw steeds om een kers wat banaan en leg op de bakplaat, druk lichtjes aan. Bak de koeken in het midden van de oven gaar in ongeveer 35 minuten . Ze moeten mooi goudgeel zijn verkleurd. Laat enige tijd goed afkoelen.

 

Bron en foto's: Monique van der Vloed

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »