Citroen mousse

Ingrediënten:
120 gram boter
9 eigelen
sap van 2 citroenen
sap van 2 limoenen
12 druppels Greensweet vloeibare stevia Vanille 
2 theelepels geraspte citroenschil
4 eiwitten
375 ml slagroom
1 theelepel vanille essence

Bereiding:
Smelt de boter op zacht vuur. Sla de eigelen er een voor een in kapot. Haal de pan van het vuur. Voeg de sappen toe en 2 en 3 druppels Greensweet-stevia Vanille  alsook de geraspte schil, dit allemaal goed mixen, Zet het op een koele plek.

Sla de eiwitten stijf met de overige Hreensweet-stevia en vanille essence. Spatel het door het eigelen mengsel. Zet het minimaal 2 uur in de koelkast.

Totaal: 31.1 KH
p.p. 3.9 KH

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »