Aziatische kip

Bereidingstijd: 10-20 minuten
Ingrediënten voor 2 personen

Voor de bouillon:
1 grote teen knoflook, gekneusd
2 rode pepers, grof gehakt
3 cm verse gember, geschild en in stukken
1 limoen, uitgeperst
60 ml light soja saus (zoutarm)
500ml kippenbouillon (beste is zelf getrokken, maar blokjes kan ook)
200 ml water
1 steranijs
2 druppels Greensweet vloeibare stevia Naturel

Voor de kip:
2 kipfilets
Bereidingswijze:
Bouillon aan de kook brengen
Kipfilets erin leggen en gas laag, NIET KOKEN.

8 minuten laten pruttelen en dan het gas uit zetten. Nog ongeveer 5 minuutjes laten staan en dan de kip eruit nemen en serveren.

Serveertips

Lekker met gewokte Paksoi of gestoomde groenten.

Eventueel nog bestrooien met sesamzaadjes.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »