TWIRLS

DIT HEB JE NODIG:

375 gram havermoutmeel ( havermout in een blender fijn vermalen

10 druppels greensweet-stevia chocolade

10 druppels greensweet stevia vanille

10 gram ( wijnsteen) bakpoeder

een verse ei

100 ml warm water

Voor de vulling:

een grote banaan, fijn geprakt

twee eetlepels biologische magere cacaopoeder

ZO MAAK JE HET:

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Roer de cacaopoeder door de banaan. Roer alle ingrediënten voor het deeg in een kom stevig door elkaar, tot het kunt dat je het handmatig van de lepel over kunt nemen. Kneed tot een deegbal en laat 5 minuten rusten. Halveer het deeg. 

Rol de twee delen tot twee platte plakken met de deegroller. Besmeer een plak met de bananenpuree en leg de andere plak erop. Snij in dunne repen. Draai steeds een reep een kwart slag en leg op de bakplaat. Bak de twirls in het midden van de oven gaar in ongeveer 20-25 minuten, blijf tussentijds controleren. Laat afkoelen.

 

Bron/ foto's: Monique van der Vloed

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »