Zachte pompoenkoekjes a la Inge

Ingrediënten:
1 cup ongezoete pompoenpuree
½ cup kokosolie 
¼ cup kokosbloemsuiker*
2 à 3  pipetjes Greensweet vloeibare stevia Naturel
1 ½ cup glutenvrije of gewone bloem
1 theelepel bakpoeder
1 theelepel kaneelpoeder
snuif zout
½ cup gehakte walnoten (optioneel)

Bereidingswijze:
Oven voorverwarmen op 175 °C

Meng pompoenpuree, olie, zoetstof en Greensweet vloeibare stevia in een kom.

Meng alle droge ingrediënten en voeg dit bij het natte mengsel.

Voeg de gehakte walnoten toe en vermeng goed.

Meng zorgvuldig tot alles een geheel gaat vormen.

Maak met behulp van koffielepels bolletjes en leg deze op bakpapier.

Optioneel kun je de bollen in kaneel met een beetje Greensweet-stevia Sweet poeder (naar smaak) rollen.

Bak gedurende 8 à 10 minuten, of tot ze lichtjes gebruind zijn.

De bollen worden iets harder tijdens het afkoelen.

Variaties:
VVervang pompoenpuree door kastanjepuree.
Half om half pompoenpuree en kastanjepuree.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »