Wortelsoep

Ingrediënten:
2 eetlepels kokosolie
1 kleine ui, geschild en in stukjes gesneden
5 grote wortelen, gehakt (ongeveer 500 gram)
1 groene appel, in kleine stukjes
15 gram verse gember, fijngesneden
80 ml sinaasappelsap
375 ml kokosmelk
500 ml kippenbouillon of water
6 druppels Greensweet vloeibare stevia Naturel
Garneer met verse limoen

Bereidingswijze:
Verhit kokosolie in een grote pan. Bak de ui, wortel en appel in kokosolie tot ze zacht zijn. Gember toevoegen. Voeg sinaasappelsap, kokosmelk en bouillon toe. Heel voorzichtig, in zeer kleine hoeveelheden in keukenmachine mixen. Mengsel terug in de pan om op te warmen, roeren en even proeven of er meer Stevia
toegevoegd moet worden.

Smakelijk! 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »