Bananenpannenkoekjes

Aantal personen: 4
Ingrediënten:

2 eieren;

1 rijpe banaan

een paar druppel Greensweet vloeibare stevia ( Cocos of Vanille )

Bereidingswijze: 
Snij of breek de banaan in stukjes, dit hoeft absoluut niet netjes maar zorg wel dat de stukjes niet te groot zijn.

Prak de banaan fijn met een vork.

Doe twee eieren in een beker.  Klop de eieren zodat de dooiers en het eiwit gemengd worden.

​Doe de geklopte eieren (en wat druppels Greensweet-stevia Cocos of Vanille) bij de geprakte banaan en meng het goed door elkaar. Je zal wat brokjes banaan zien en dat is goed zo.

Doe wat boter in de pan.  Laat de boter goed smelten voordat je begint en verdeel het een beetje door de pan.

Doe een beetje van het beslag in de pan maar niet teveel.

Keer de pancake om als de achterkant goudbruine plekjes krijgt. Zet het vuur niet te hoog anders is het omkeren niet bepaald makkelijk, dan valt de pancake een beetje uit elkaar.

Je kunt de Greensweet druppels ook vervangen door de Greensweet suiker en die behoedzaam over je pannenkoek strooien. Mmmm!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »