Eierkoeken

Dit heb je nodig:

  • 200 gram rijstmeel
  • drie flinke eetlepels kokosolie, gesmolten
  • anderhalve eetlepel wijnsteen bakpoeder
  • vier eieren
  • het rasp van een biologische gewassen citroenschil
  • twee eetlepels erythritol suiker
  • een eetlepel stevia sweet Xtra
  • twee eetlepels biologische aardappel zetmeel
  • enkele druppels pure vanille extract

Zo maak je het:

Verwarm de oven voor op 200 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier. Roer alle ingrediënten stevig door elkaar tot een homogene massa. Schep wat lepels per eierkoek op de bakplaat. Bevochtig je handen en druk de bergjes mooi aan tot ronde koeken. Besprenkel tenslotte nog met een beetje water.

Bak de eierkoeken goudgeel-bruin in 10 minuten. Controleer ze. Zijn ze nog erg slap, geef ze dan nog een minuut extra. Laat afkoelen.

 

Bron: http://moniquevandervloed.nl/eierkoeken/

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »