Greensweet stevia Homemade Granola á la Jasmien

INGREDIËNTEN

  • 250 gram havermout
  • 150 gram noten (ik gebruikte pecannoten)
  • 25 gram pompoenpitten
  • 25 gram zonnebloempitten
  • 70 gram kokossnippers
  • 1 koffielepel ongezoete (ik gebruikte rauwe) cacaopoeder
  • 15 druppeltjes vloeibare Greensweet stevia Kokos, indien je graag zoet hebt kun je best nog 10 druppeltjes Greensweet chocolade (of ander smaakje) aan toevoegen.
  • 2 eetlepels Kokosolie

BEREIDINGSWIJZE

Havermout, noten, pitten en kokossnippers gaan samen in een kom en dan goed mengen. Verhit de kokosolie in een pan tot die helemaal gesmolten is. Zet het vuur af en voeg cacaopoeder en 15 druppeltjes (of meer) Greensweet Kokos toe. Voeg de kokosolie bij de droge ingrediënten en meng alles goed door elkaar. Het is de bedoeling dat alles een fijn laagje kokosolie krijgt. Bekleed een bakplaat met bakpapier en spreid het mengsel over de plaat. Bak gedurende 20 minuutjes in een voorverwarmde oven (160°C).

Hou de granola goed in de gaten (elke oven is anders) en als ze te bruin wordt kan je altijd eventjes doorroeren (ik deed dit ongeveer halfweg). Laat goed afkoelen voordat je ze in een bokaal of pot doet!

Optioneel: chocolade stukjes, rozijntjes en natuurlijk ook andere smaakjes Greensweet stevia

De granola is heerlijk met wat fruit, yoghurt of melk.

Greensweet Stevia vloeirbaar 50 ml chocoladeGreensweet Stevia vloeibaar 50 ml Kokos

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »