Broccoli salade

Broccoli salade

40 gram gehakte amandelen
85 gram brocoli, dun geraspt
75 gram gedroogde cranberries/rozijnen
3 eetlepels olijf oli, extra virgin
3 eetlepels rijstewijnazijn
6 – 8 druppels Greensweet vloeibare stevia amandel of vanille of naturel
3 eetlepels griekse yoghurt
1-2 theelepels mosterd
Zout en peper

Bereidingswijze: 
Als je de brocoli niet in geraspte sliertjes kunt vinden dan kun je dit zelf doen met een mandoline. Hiervoor gebruik de stronk van een rauwe broccoli. Roost de amandel licht bruin een koekenpan zonder boter. Mix de olijf olie, de azijn, de yoghurt en mosterd door elkaar. Breng de dressing op smaak met de stevia druppels, de peper en het zout. Mix de brocoli met de cranberries in een schaal. Verdeel de dressing erover en plaats de schaal nog even in de koelkast voordat deze wordt uitgeserveerd.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »