VEGAN KNOFLOOK MAYONAISE

Dit heb je nodig:

  • een kleine biologische citroen, in de schil, gewassen en in stukjes gesneden ( pitten verwijderen)
  • 100 ml 100% pure olijfolie, koude persing
  • een kleine teen knoflook, fijn gesnipperd
  • een snufje keltisch zeezout
  • optioneel toevoegen: 3/4 druppels greensweet-stevia naturel

    Zo maak je het:

    Doe alle ingrediënten in de blender en blend net zolang tot de massa smeuïg en glad genoeg naar wens is. Je kunt de mayo wat grover houden als je wilt. Bewaar de mayo in een glazen, goed afsluitbare pot in de koelkast. Ongeveer twee weken houdbaar. Je kunt aan de mayo uiteraard nog van alles toevoegen, zoals lekkere verse kruiden en specerijen! Maak er een feestje van! 

 

Bron: Monique van der Vloed

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »