Witlof met appel

Ingrediënten:
6 struikjes witlof
4 zoetzure appels
2 el olijfolie
40 gr roomboter
4-6 druppels Greensweet vloeibare stevia citroen of kaneel
1 el. citroensap

Bereidingswijze:
Snijd de achterkant van de witlof en verwijder het harde stukje aan het begin van de kern.

Snijd de struikjes daarna in repen.

Schil de appels en snij de appel in middelgrote blokjes.

Smelt de boter in een koekenpan en bak het lof en de appelstukjes op een matige hittebron gedurende enkele minuten.

Druppel de vloeibare stevia erover heen en bak alles nog eens op een wat hogere temperatuu gedurende een minuut.

Schep het lof en de appel tijdens het bakken om. Ze mogen wel karameliseren,maar niet aanbranden.

Voeg ten slotte het citroensap toe en schep nogmaals om.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »