Citroen kokos bonbons

 

Wat heb je nodig:


- 2 el amandelmeel
- 3 dadels
- 2 citroenen
- 10 g blanke amandelen
- 5 druppels Greensweet vloeibare stevia citroen
- 2 el kokos rasp
- 1 banaan
- extra kokos rasp

Zo maak je het:


Halveer de citroenen en pers ze uit. Voeg de banaan, citroensap, de amandelen, de amandelmeel, de dadels en de kokosrasp toe in een keukenmachine en maal het geheel fijn.
Als het een wat stevigere structuur krijgt en alles goed vermalen is, kun je de keukenmachine uitzetten.
Zet het het mengsel voor ongeveer 15 minuten in de vriezer. Daarna kun je er balletjes van rollen en ze vervolgens door wat losse kokosrasp heen.

Geniet ervan!

 

Bron/foto: Maaike Schmink (fit healthy fabulous)

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »