Speculaatjes

Wat heb je nodig

1 tot 1 ½ reep pure chocolade (het liefst zo puur mogelijk)

5 tot 8 druppels Greensweet vloeibare stevia chocolade

25 gram cacaoboter

8 gram speculaaskruiden

5 tot 8 druppels Greensweet vloeibare stevia caramel

Zo maak je het:

Smelt de pure chocolade au bain marie, en zoet hem naar smaak met de Greensweet vloeibare stevia chocolade. Bekleed een plaat met bakpapier en giet hierop de pure chocolade. Strijk het goed uit. Smelt de cacaoboter au bain-marie, en voeg hier de Greensweet vloeibare stevia caramel en speculaaskruiden toe. Laat het een klein beetje sollen en besprenkel de pure chocoladeplak met de speculaas chocolade. breek de chocolade in leuke kleine stukken.

 

Bron /foto: Kenneth Boom

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »