Amandelmeel appeltaart á la Astrid

2 pakken koopmans zelfrijzend amandelmeel
1 ei
75 gram rozijnen
500 gram jona gold
200 gram boter
2/3 theelepels Greensweet vloeibare stevia Vanille

meel ei en boter  mixen voeg 5 druppels Greensweet-stevia vanille toe .vorm een bal
wikkel het in plastic en leg het 10 minuten in de koelkast
wel de rozijnen in warm water
snij de geschilde appels in blokjes
doe het in een kom en doe de kaneel er door
doe hier 5 druppels Greensweet-stevia appel en 5 druppels Greensweet stevia kaneel overheen en schep het om
bekleed met 2/3 deeg het bakblik en van de rest maak je sliertjes voor de afwerking
bak de appeltaart in een voorverwarmde oven op 165 graden hete lucht in 50 minuten gaar

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »