Bounty Island pancakes a la Rilara

3 eetlepels kikkererwtenmeel 
1 eetlepel amandelmeel
1/2 eetlepel kokosrasp 
1 eetlepel rauwe cacaopoeder
3 eetlepels Griekse yoghurt
1 ei
2 eetlepels kokoswater
1 theelepel wijnsteenzuurbakpoeder
10  druppels Greensweet vloeibare stevia kaneel
snufje kaneel of speculaaskruiden
kokosolie extra virgin om in te bakken

Voor de kokos-vanille glace
1 eetlepel Griekse yoghurt
1 eetlepel kokoswater
3 druppels Greensweet vloeibare stevia kokos+ 2 druppels Greensweet vloiebare stevia vanille

Voor de topping
1 blokje/10 gram gesmolten pure chocolade (minimaal 75% cacao, ik gebruikte voor dit recept Vivani 92%)
1/2 eetlepel kokosrasp
halve eetlepel amandelpasta
een kleine eetlepel cacaonibs

Begin met het maken van de pannenkoeken: mix de droge ingrediënten en de natte ingrediënten in aparte kommetjes. Wanneer je beide goed gemengd hebt voeg je het samen in een kom en meng je het kort door. 

Smelt wat kokosolie in een koekenpan en schep met een juslepel wat van het mengsel in de pan. Bak de pannenkoekjes op laag vuur, wanneer de zijkantjes opgedroogd zijn kun je ze omkeren. 

Meng ondertussen de ingrediënten voor de glace.

Wanneer de pannenkoekjes allemaal klaar zijn, maak je een stapeltje van pannenkoeken en giet je de glace eroverheen. Garneer met de toppings en waan je in Bora Bora à la Bounty!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »