Healthy Chocolate Cake

Wat heb je nodig:

130 gram cannellini bonen

20 gram cacao poeder

20 gram Kokosmeel

25 gram Whey chocolade eiwitpoeder

4 gram Bakpoeder

3 eiwitten

100 ml plantaardige melk ( bv amandelmelk of kokosmelk ongezoet)

15 druppels Greensweet vloeibare stevia Chocolade

Zo maak je het:

Verwarm de oven op 180 graden. Mix de cannellini bonen fijn tot een puree, doe de overige ingredienten samen met de bonenpuree in een kom en mix dit tot een smeuige massa. Bekleed de bakvorm met bakpapier en giet het mengsel erin. Vervolgens zet je de cake voor 30 minuten in de oven. Prik op het einde even met een sateprikker erin om te kijken of de cake er mooi droog uitkomt. Even laten afkoelen en dan uit de vorm halen en dan is het smullen geblazen. Door de bonen kun je deze overheerlijke cake ook gewoon als lunch of diner eten wat wil je nog meer.

 

Bron/ foto: Maaike Smink ( Fit Healthy Fabulous)

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »