Koffiekoek, koolhydraatarm

Ingrediënten

 

Bereidingswijze:

  • Doe de amandelmeel, stevia, gist en bakpoeder in een kom en meng goed door elkaar.

  • Voeg de kokosmelk, eieren en boter toe en meng tot er een deeg ontstaat.

  • Kneed zo’n 15 minuten goed door.

  • Doe het deeg in een kom en dek af met een vochtige doek. Laat rijzen (minstens een uur) tot het deeg in volume is verdubbeld.

  • Zet een kwartiertje in de koelkast.

  • Kneed het deeg goed door.

  • Maak een aantal bolletjes van het deeg en rol die uit tot deegworsten. Rol ze voorzichtig op.

  • Versier ze naar wens nog met wat gesmolten boter en rozijntjes.

  • Leg ze op een bakplaat en laat ze afgedekt nog 30 minuten rusten.

  • Bak ze vervolgens 15 minuten in een voorverwarmde oven op 175 graden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »