Kokos taart

Wat heb je nodig:

450 gram havermoutmeel ( havermout in de blender tot meel vermalen)

50 gram kokosolie/vet op kamertemperatuur

10 gram ( wijnsteen) bakpoeder

20 druppels Greensweet vloeibare stevia Kokos

twee kopjes kokosrasp

300 ml water Eventueel om te garneren: geroosterde kokos snippers

ZO MAAK JE HET:

Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet een lage ronde vorm ( 20 cm) in met kokosolie. Roer alle ingrediënten stevig dor elkaar in een kom, als de kokosolie te brokkelig blijft, deze even fijn kneden. Als de massa wat te droog blijft, extra water toevoegen, tot er een smeuïge massa ontstaat. Stort in de vorm en verdeel. Bak de taart in het midden van de oven gaar in ongeveer 35-40 minuten, blijf tussentijds controleren. Laat goed afkoelen.

Bron/foto: Monique van der Vloed

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »