Kwarktaart

Ingredienten voor 8 personen

Voor bodem:
100 gram amandelmeel
half zakje bakpoeder
4 eetlepels gesmolten boter of kokosolie
3 eieren
50 gr roomkaas
1 theelepel Kardemom poeder
1 theelepel Greensweet vloeibare stevia Naturel.
 

Voor Kwarkmengsel:
600 gr magere kwark laten uitlekken. (In een papieren koffiefilter)
1/2 citroen uitpersen
1 theelepel Greensweet vloeibare stevia Naturel
15 gram gelatinepoeder
2 1/2 dl sojamelk.

Kwarktaart is een heerlijk en frisse taart! Probeer de taart eens wat gezonder te maken door gebruik te maken van stevia! 

Bereidingswijze
Voor het breiden van het kwarkmengsel. Gelatinepoeder laten wellen. Na enige tijd in ongeveer 45 seconden op 800 watt in de magnetron oplossen. Het vocht moet helder zijn. NIET KOKEN. Uitgelekte kwark met de mixer mengen met de citroen, zoetstof en de sojamelk. Daarna de opgeloste gelatine toevoegen. In een springvorm op laten stijven in de koelkast.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »