Ananas chocolade a la Maaike

Ingredienten:

250 gram pure greensweet chocolade 
20 druppels ananas greensweet-stevia
Handje noten naar keuze
4 gedroogde abrikozen
Evt wat cranberry
Bakblik
Bakpapier

Bereiding:

Smelt de chocolade au bain marie.
Hak de noten, abrikozen en cranberry in stukjes.
Doe de ananas druppels bij de chocolade en roer dit er goed door heen.
Bekleed je bakblik met het bakpapier en schenk de vloeibare warme chocola hier in.
Strooi de noten, abrikozen en cranberry erover heen en duw het er een beetje in.
Zet je blik vervolgens een paar uur in de koeling tot de chocola goed hard is.

Snijd hem in stukjes zet een kopje thee en geniet ervan!

 

Bron/foto: Maaike Smink (Fit Healthy Fabulous NL)

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »