Havermout koekjes á la Janneke Happe

Wat heb je nodig: 
320 gram rijpe bananen
120 gram havermout 
1 tl kaneel
1 reep Greensweet stevia chocolade

Doe de bananen in een kom en prak ze fijn tot er een smeuïg geheel ontstaat, voeg vervolgens de havermout en het kaneel toe en blijf flink roeren tot alles goed door elkaar heen zit. Breek de chocolade in stukjes en hak ze met een mes in fijne kleine stukjes en roer deze door het mengsel. Leg het bakpapier op de bakplaat en maak kleine ronde dunne koekjes. De vorm die je maak blijven ze en ze zetten niet uit. Dus je kunt ze net dik of dun maken als je zelf wil. Zet het in de oven 20 min op 180 graden!

Eet smakelijk!

Recept en foto’s:  www.heerlijkgezondenzo.com

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »