Crunchy Granola

         

 

Wat heb je nodig:

  • 40 gram Greensweet erythritol
  • 180 gram grove havervlokken
  • 20 gram lijnzaad
  • 40 gram krenten
  • Kruiden naar wens ik gebruikte dit keer kaneel en koekkruiden
  • water

Natuurlijk kan je erin stoppen wat je zelf lekker vind zoals noten, zaden, stukjes cacao nibs, gedroogd fruit of cacao.

Verwarm de oven voor op 170 graden en bekleed een bakblik met bakpapier. Doe de erythritol met 2 eetlepels water in een steelpannetje en zet dit op laag vuur. Zorg dat de erythritol helemaal oplost in het water. Doe alle overige ingrediënten in een kom en giet hier je mengsel overheen. Meng dit goed door elkaar en verdeel het dan over het bakblik.

Dit dit eerst voor 8 minuten in de oven en schep het dan een keertje om. Daarna nog voor 5 minuten in de oven en schep het nog een keertje om. Als laatste nog 5 minuten in de oven en klaar is je crunchy granola.

Eet smakelijk!

Bron/ foto's: Tiffany van TiffKitchen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »