Havermout appeltaart koekjes

havr.jpg

Wat heb je nodig:

100 gram havermout

90 gram bloem

1,5 theelepel bakpoeder

1,5 theelepel kaneel 

beetje zout

2 eetlepels kokosolie(of ongezouten boter)

1 ei

75 ml amandelmelk

1 theelepel Greensweet vloeibare stevia Vanille

45 gr. Greensweet Erythritol

1 appel

 

Zo maak je het:

* verwarm de oven op 165 graden

1.  Meng in een medium schaal de havermout, bloem, bakpoeder, kaneel en zout met elkaar.

2. Klop in een andere schaal het ei los samen met de kokosolie en vanille.

    voeg daarna de melk en de Erythitrol toe en klop het goed door. 

3. Voeg het mengsel toe bij de droge ingrediënten en meng alles goed elkaar. 

4. Snijd de appel op stukjes en vermeng deze goed door het mengsel heen.
    Laat vervolgens het deeg 20 min. rusten. 

5. Maak 7 grote bollen voor als je grote koeken wil of 15 kleine voor kleinere koekjes.
    Druk met een natte lepel de koekjes wat platter.
    Bak ze vervolgens af in de voorverwarmde oven voor z'n 15 a 20 min. 

 

Tip: Voordat je ze er uit haalt, laat ze eerst nog even op temperatuur komen in de oven met de klep open. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »