Gerookte vissalade met pesto dressing

46383070_10217745893061325_7777955979420762112_n.jpg

 

Wat heb je nodig: (voor 2 personen, 10 punten per persoon)

300 gram gemengde ijsbergsla

2 tomaatjes (in plakjes)

200 gram gerookte zalm

180 gram makreel filet

125 gram forel filet (peper)

200 gram olijven gevuld met ansjovis

10 surimi sticks

Amsterdamse uitjes (naar keus, geen punten)

augurkjes (naar keus, geen punten)

Voor de dressing:

2 eetlepels rode pesto (groen mag ook)

4 eetlepels Remia 5 % vet fritessaus

1 eetlepel witte wijn azijn

1 eetlepel limoensap

1 eetlepel mosterd (naar keus, mild of scherp)

1 eetlepel Greensweet Erythritol

peper en zout uit de molen (naar smaak)

 

Zo maak je het:

Meng alle ingrediënten voor de dressing met elkaar.

Leg de sla op een bord en doe er wat dressing over.

Leg de vis, de tomaatjes, de olijven, de augurk en de Amsterdamse uien op de sla.

Maak af met de rest van de dressing.

 

Eet smakelijk!

 

Bron/foto: Sandra Kemna

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »