Zoet zure paprika a la Sandra

zoet zure paprika sandra.jpg

Wat heb je nodig: (gerecht is 0 punten) 

5 of 6 paprika’s (in reepjes, kleur naar keus)
3 kleine rode uien (gesnipperd)
4 teentjes knoflook (gekneusd in de vijzel en dan in kruidenbol)
1 eetlepel witte peper korrels (gekneusd in de vijzel en dan in kruidenbol)
4 laurierblaadjes (in kruidenbol)
1 rode peper (klein gesneden)
500 ml water
200 ml witte wijn azijn
150 ml balsamico azijn
100 gram Greensweet Erythritol 
2 theelepels zout
sweet chili kruiden uit de molen (naar smaak)

Zo maak je het:

Doe de knoflook en de peperkorrels in een vijzel en kneus ze goed, doe dat daarna samen met de laurierblaadjes in een kruidenbol. 
Doe alles in een pan, behalve de rode uien. 
Breng aan de kook en laat 10 minuten zachtjes koken.
Voeg dan de rode uien toe, breng opnieuw aan de kook en laat nog 5 minuten zachtjes doorkoken.
Laat afkoelen en doe in een Tupperware bakje of ander bakje in de koelkast. Je kunt dit wel een week bewaren.

Lekker bij pittige gerechten of gewoon op je cracker met kaas 

Eet smakelijk!

 

Bron/foto: Sandra Kemna

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »