Oat custard pie

oat-custard-pie-2.jpg

 

Wat heb je nodig:

Bodem:

  • 50 gram havermout
  • 100 gram appelmoes (light)

Custard laag:

Zo maak je het:

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden
  2. Maak van de havermout havermoutmeel, dit doe je door havermout in een keukenmachine te malen.
  3. Meng de appelmoes met de havermeel in een schaaltje.
  4. Bekleed een springvorm van 12 cm met bakpapier en giet het appelmoes-havermoutmengsel hierin, druk met de achterkant van een lepel het beslag aan.
  5. Nu ga je de custard laag maken, meng de kwark, custardpoeder en eventueel erythritol of een andere zoetstof doorelkaar.
  6. Giet dit mengsel over het appelmoes-havermoutmengsel.
  7. Zet het taartje voor ongeveer 50 minuten in de oven.

Nu kun je gaan genieten van dit heerlijke oat custard taartje! Tip: top je taartje af met een warm appeltje, rozijnen en wat kaneel.

TIP: maak deze oat custard pie een dag van te voren en bewaar hem in de koelkast als die helemaal is afgekoeld. ’s Ochtends pak je hem uit de koelkast en klaar is je ontbijtje 

pie

 

Bron/foto's: FoodForFemke 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »