CHERRY PICKERS

Dit heb je nodig:

  • 50 gram lijnzaad, heel, fijn gevijzeld in de vijzel
  • 15 gram chiazaad
  • 30 gram sesamzaad
  • 125 gram havermout
  • twee flinke eetlepels greensweet-stevia sweet Xtra
  • 175 ml warm water
  • Hollandse verse kersen, ontpit ( indien buiten het seizoen zijn diepvries kersen ook geschikt) 

    Zo maak je het:

    Verwarm de oven voor op 180 graden, bekleed een bakplaat met bakpapier. Roer alle ingrediënten, behalve de kersen, in een kom goed en stevig door elkaar. Vouw steeds een beetje van het mengsel om een kers en draai er een mooi balletje van. Leg deze op de bakplaat. Bak de pickers in het midden van de oven gaar in ongeveer 25-30 minuten, blijf tussentijds controleren. Laat afkoelen.

 

Bron en foto's : Monique van der Vloed

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »