Chocolademousse á la Jasmien

Ingrediënten 
- 5 eieren (5 eiwit, 4 eigeel)
- 200 gram chocolade (als je het volledig suikervrij wilt hebben gebruik je Greensweet stevia chocolade zoals ik deed)
- 7 gram stevia Greensweet X-tra Sweet + 6 druppeltjes vloeibare Greensweet stevia Karamel
- koffielepel boter

Scheid de eieren (dooier in 1 schaal (4x), eiwit in andere schaal (5x))
Voeg de stevia (poeder en vloeibaar) bij het eigeel en klop op totdat het eigeel wat witter ziet
Klop vervolgens het eiwit stijf 
Smelt de chocolade au bain-marie
Als de chocolade bijna volledig gesmolten is voeg je een koffielepel boter toe
Voeg de chocolade bij het eigeel en meng
Spatel vervolgens het eiwit onder het mengsel
Doe de mousse in leuke kommetjes, dek ze af en laat nog paar uurtjes opstijven in de ijskast.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »