Smeuïge marmercake

SMEUÏGE MARMERCAKE.jpg

Dit heb je nodig:

 

Zo maak je het:

Roer de boekweit vlokken, greensweet stevia, bakpoeder en water door de bananenpuree. Als de massa wat te droog en te los-korrelig blijft, een beetje extra water toevoegen. Gebruik een kleine vierkante stenen ovenschaal wat in de baklift past. Bekleed deze met bakpapier. Halveer de massa en roer door één helft de cacaopoeder samen met ongeveer 25 ml extra water. Schep nu steeds om en om flinke hoeveelheden naturel en daarop cacaobeslag naast elkaar en op elkaar. Bak de cake op 185 graden 15 minuten, en controleer of hij gaar genoeg is. Zo niet, geef het dan nog ongeveer twee minuten extra. Bestrooi de cake direct uit de fryer met de kaneelsuiker. 

 

Bron: Monique van der Vloed

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »