Cherry pickers

CHERRY PICKERS.jpg

Wat heb je nodig:

  • 50 gram lijnzaad, heel, fijn gevijzeld in de vijzel
  • 15 gram chia zaad
  • 30 gram sesamzaad
  • 125 gram havermout
  • 2 flinke eetlepels greensweet extra sweet
  • 175 ml warm water
  • Hollandse verse kersen, ontpit ( indien buiten het seizoen zijn diepvries kersen ook geschikt) 

Zo maak je het:

Verwarm de oven voor op 180 graden, bekleed een bakplaat met bakpapier. Roer alle ingrediënten, behalve de kersen, in een kom goed en stevig door elkaar. Vouw steeds een beetje van het mengsel om een kers en draai er een mooi balletje van. Leg deze op de bakplaat. Bak de pickers in het midden van de oven gaar in ongeveer 25-30 minuten, blijf tussentijds controleren. Laat afkoelen.

 

Bron en foto's : Monique van der Vloed

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »