Kerst cakejes ( Vegan)

KERST CAKEJES ( VEGAN).jpg

Voor de topping:

Zo maak je het:

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Leg een grote ronde koek uitsteker en een kleine uitsteker in de vorm van een sterretje ( of iets anders naar keuze) klaar. Roer alle ingrediënten voor de cakejes in een kom stevig door elkaar terwijl je steeds beetjes water toevoegt. De massa moet goed smeuïg worden. Stort het beslag op de bakplaat en smeer uit. Bestrooi het beslag met wat cacaopoeder. Bak de cake in het midden van de oven gaar in ongeveer 35-45 minuten, blijf tussentijds controleren. Laat afkoelen. Steek uit de plak met de ronde uitsteker cakejes uit de plak.

Roer de stevia door de cacaopoeder, voeg beetjes water toe tot er een stevig glazuur ontstaat. Besmeer de cakejes met het glazuur. Zet steeds op ieder cakeje de ster uitsteker en vul deze met kokosrasp. Haal de steker er voorzichtig af. Laat verder drogen.

Bron/foto: Monique van der Vloed

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »