Kokos snack

Kokos snack.jpg

 

DIT HEB JE NODIG:

  • twee bananen
  • 50 gram kokosmeel
  • een kopje kokosrasp
  • 200 gram zonnebloempitten
  • twee eetlepels Greensweet Extra Sweet
  • twee eetlepels biologische magere cacaopoeder
  • anderhalve eetlepel wijnsteenbakpoeder
  • 50 ml haver of andere melkvervanging
  •  

Voor de topping:

 

ZO MAAK JE HET:

 

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed een brownie vorm of vierkante ovenschaal met bakpapier. Maal alle ingrediënten voor de koek in de keukenmachine tot een fijne massa. Stort de massa in de vorm, en verdeel. Bak de koek in het midden van de oven gaar in ongeveer 20-25 minuten, blijf tussentijds controleren. Laat de koek goed afkoelen.

Meng de cacaopoeder door de poedersuiker. Voeg steeds kleine beetjes melk toe zodat er een mooi stevig glazuur ontstaat. Snij de koek in langwerpige vierkante stukken. Besmeer iedere koek met wat glazuur en bestrooi met de kokossnippers.

 

Bron/foto: Monique van der Vloed

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »