Peer Cake

Peer Cake.jpg

 

Dit heb je nodig:

  • 3 handperen, gewassen en in de schil gelaten, in stukken ( harde kernen verwijderen)  2 peren in kleine stukjes gesneden
  • anderhalve eetlepel Fiberfin of psyllium
  • 100 gram lijnzaad
  • 20 gram hennepzaad
  • 10 gram chia zaad
  • 10 gram sesamzaad
  • twee eetlepels Greensweet Extra Sweet
  • een eetlepel wijnsteenbakpoeder
  • een kopje kokosrasp
  • drie eetlepels ghee of kokosolie
  • 200 gram zonnebloempitten
  • een snufje ceylon kaneelpoeder


Zo maak je het:


Verwarm de oven voor op 175 graden, vet een klein cakeblik in met kokosolie, bekleed met bakpapier. Pureer alles, behalve de twee in stukjes gesneden peer, in de keukenmachine tot een fijne massa. Spatel de stukjes peer erdoor. Stort de massa in de vorm en verdeel. Bak de cake in het midden van de oven gaar in ongeveer 45-50 minuten, blijf tussentijds goed controleren. Laat afkoelen. 



Bron/foto: Monique van der Vloed

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »