Vegan choco dubbeltjes

6d288abe5be73809003e737028e8e696b331e597.jpg

Dit heb je nodig:

Voor de vulling/topping:

Optioneel, maakt het wel lekkerder en feestelijker:

  • amandelschaafsel
  • cacaonibs
  • goj bessen
  • ceylon kaneelpoeder+ vanille bourbon
  • kasha
  • gele moerbeien
  • kokosrasp of schaafsel

Zo maak je het:

Verwarm de oven voor op 185 graden. Bekleed één of indien nodig, twee bakplaten met bakpapier. Roer alle ingrediënten voor de koekjes in een kom goed door elkaar. Schep kleine bergjes op de bakplaat. Zet een kommetje met water klaar en doop steeds een lepel in het water, maak met de bolle kant van de lepel de koekjes zo plat en egaal mogelijk.

Bak de koekjes in het midden van de oven gaar in ongeveer 45 minuten, blijf tussentijds controleren. Laat afkoelen. Je kunt de koekjes zo laten, maar je kunt ze ook uitsteken in gelijke rondjes met een koekjes uitsteker. Meng de stevia druppels door de cacao en voeg steeds kleine beetjes water toe tot er een stevig glazuur ontstaat. Besmeer steeds een koekje met wat glazuur en druk een ander koekje erop. Besmeer de koekjes met glazuur en garneer met bovenstaande opties.

 

Bron/foto'[s: Monique van der Vloed

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »