Vegan paas cupcakes

 

PAAS CUPCAKES ( VEGAN)

Dit heb je nodig:

Voor de topping:

Voor de chocolade ” eitjes”:

Zo maak je het:

Verwarm de oven voor op 180 graden. Vul een cupcake tray met de papieren vormpjes. als je saffraan-draadjes gebruikt, zet deze in een kommetje warm water ( klein beetje water gebruiken) Roer alle ingrediënten voor de cupcakes in een kom stevig door elkaar, voeg steeds beetjes warm water toe tot de massa smeuïg maar nog goed stevig wordt. Schep de vormpjes vol. Bak de cupcakes in het midden van de oven gaar in ongeveer 25-30 minuten, blijf goed controleren, anders worden ze te droog. Laat afkoelen.

Maak een glazuur door wat saffraanwater aan de Icing poedersuiker toe te voegen. Gebruik je kurkuma, roer dit dan eerst door de poedersuiker, en voeg kleine beetjes melk toe. Smeer het glazuur over de cupcakes.

Roer alle ingrediënten voor de eitjes in een kom door elkaar en voeg beetjes melk toe tot de massa goed is te draaien. Draai er kleine eitjes van en druk deze op de cupcakes.

 

Bron/foto: Monique van der Vloed

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »