Wentelteefjes met warme banaan en kaneel

wentelteefjes greensweetstevia.jpg

 

‘’Heerlijk met de Greensweet poedersuiker en Syrup Gold als
topping van Greensweet-stevia!’’


 

WENTELTEEFJES MET WARME BANAAN EN KANEEL
EEN VERWENONTBIJTJE VOOR IEDEREEN!

       
             
Bereidingstijd: 15 minuten


Wat heb je nodig: voor 1 persoon:

Voor de topping:

- Greensweet Icing
-Greensweet Syrup Gold

Voor de wentelteefjes:

- 1 theelepel Greensweet extra sweet
-50 ml magere melk
-2x eiwit van een ei                                                      
-1 theelepel kaneel
-1 theelepel koek- en speculaaskruiden
-1 el olijfolie
-2 volkoren boterhammen
-1 rijpe banaan

Zo maak je het:


Verwarm de oven voor op 220 graden.
Meng de melk, het eiwit van de eieren  in een diep bord tot een glad geheel.

Verwarm in de koekenpan de eetlepel olie. Snijd ondertussen de rijpe banaan in plakjes en bestrooi deze met kaneel. Pak daarna een bakplaat met bakpapier en leg hier de plakjes banaan met kaneel op. 
Leg de bananenschijfjes met kaneel voor circa. 10 minuten in de oven.

Nu kunnen we aan de slag met de ‘wentelteefjes’. Haal als eerste de volkoren boterhammen aan beide zijden goed door het geheel van de melk en eieren heen.  Als de koekenpan goed warm is, bak je de ‘wentelteefjes’ op laag vuur in circa 5 minuten goudbruin aan beide zijden. Bestrooi de boterhammen in de pan met kaneel, koek- speculaaskruiden en de Greensweet extra sweet.  Als de ‘wentelteefjes’ goudbruin zijn, haal je ze uit de pan en snijd je ze doormidden. Haal de bananenschijfjes uit de oven en beleg de ‘wentelteefjes’ met de banaan en je favoriete toppings!



Bron/foto: Lotte Brands (@lottebrands op instagram)

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »