BANANA CHOCO CRUNCHY SPREAD

Dit heb je nodig:

  • een kleine groene banaan, zeer goed fijn gepureerd
  • 85 gram greensweet stevia ICING poedersuiker
  • 185 gram havermoutmeel ( havermout in de blender fijn vermalen tot meel)
  • een kopje cacaonibs
  • eventueel toevoegen: water 

    Zo maak je het:

    Roer de poedersuiker zeer goed door de bananenpuree. Voeg het meel en de cacaonibs toe en roer opnieuw zeer stevig door. Blijft de massa wat te droog en te loskorrelig, voeg er dan kleine beetjes water aan toe. Stort de massa in een glazen pot. De spread is geschikt voor veganisten, vegetariërs, mensen met een gluten-allergie/intolerantie, bevat enkel de fruitsuikers uit de banaan. Wil je de suikers zo laag mogelijk houden, kies dan voor een groene geprakte banaan.

Bron/foto: Monique van der Vloed

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »