Banana choco crunchy spread

BANANA CHOCO CRUNCHY SPREAD.jpg

Wat heb je nodig:

  • 1 kleine groene banaan, zeer goed fijn gepureerd
  • 85 gram greensweet ICING poedersuiker
  • 185 gram havermout meel ( havermout in de blender fijn vermalen tot meel)
  • een kopje cacao nibs
  • eventueel toevoegen: water

Zo maak je het:

Roer de Greensweet Icing zeer goed door de bananenpuree. Voeg het meel en de cacao nibs toe en roer opnieuw zeer stevig door. Blijft de massa wat te droog en te los korrelig, voeg er dan kleine beetjes water aan toe. Stort de massa in een glazen pot. De spread is geschikt voor veganisten, vegetariërs, mensen met een gluten-allergie/intolerantie, bevat enkel de fruitsuikers uit de banaan. Wil je de suikers zo laag mogelijk houden, kies dan voor een groene geprakte banaan.

Bron/foto: Monique van der Vloed

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »