Monique's mega makronen

Ingrediënten: 

  • 150 gram maïsmeel
  • een eetlepel speculaaskruiden
  • 10 druppels greensweet-stevia chocolade 
  • een mespuntje anijspoeder
  • twee bananen, fijn geprakt
  • 100 gram pitloze blauwe druiven, fijn geprakt
  • een kopje geweekte en uitgelekte gojibessen
  • een kopje geweekte en uitgelekte moerbeien
  • 125 ml heet water

Voor de garnering:

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 185 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Roer alle ingrediënten voor de makronen in een kom stevig door elkaar. Schep bergjes op de bakplaat, hou ruimte tussen de bergjes. Draai met de bolle kant van de lepel in het midden van ieder bergje een opening/gat. Bak de makronen in het midden van de oven gaar in ongeveer 30 minuten, blijf tussentijds controleren. Laat afkoelen. 
Maak een stevig glazuur van de poedersuiker, cacao en beetjes melk. Doop steeds een gedeelte van een makroon in het glazuur en bestrooi met de kokosrasp. Laat drogen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »