Wappeltaart

WhatsApp Image 2018-10-24 at 22.30.40.jpg

 

Wat heb je nodig:

Zo maak je het:

 
  1. Vet een springvorm van 20 cm goed in en bekleed hem met bakpapier. Verwarm ondertussen de oven voor op 190°C.
  2. Schil de appels en snijd ze in blokjes. Voeg hier de kaneel aan toe en schep het geheel goed om.
  3. Prak de banaan in een kom en klop deze op met de eieren en Optimel Vanille
  4. Voeg Greensweet Icing toe, samen met het bakpoeder, snuf zout en de spelt meel. Spatel het geheel tot een klont vrij beslag.
  5. Doe tot slot de stukjes appel in de kom en schep het geheel nog even goed om.
  6. Stort het taartbeslag in de springvorm en bak de taart in het midden van de oven voor 60 minuten. Dek hem tijdens het bakken eventueel af met aluminiumfolie als je merkt dat de taart te donker wordt bovenop.
  7. Draai dan de oven terug naar 175°C en bak de taart nogmaals 10 minuten.
  8. Laat de taart volledig afkoelen voordat je hem aansnijdt en bewaar hem in de koelkast.

 

Bron/foto: Susan Jansen (naar een recept van Weight Watchers)

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »