Zoete kokos-haver rotsen

ZOETE KOKOS-HAVER ROTSEN.jpg 

Wat heb je nodig:

Zo maak je het:

Roer ongeveer drie eetlepels warm water door de kokosmeel. Het moet een papje worden. Drapeer het doek of de zeef op een kom, giet het papje erop en knijp goed uit. De kokosmelk kun je lekker opdrinken! Roer de kokos door de havermout en het water en maak de massa homogeen. Bekleed de bak lift met een stukje bakpapier en stort alles erop. Zet de airfryer op 180 graden en bak de plak 10 minuten. Controleer of het gaar is, zo niet, geef het dan nog wat extra minuten. Trek de plak uit elkaar in stukjes en boetseer er rotsen van. Strooi wat poedersuiker in een kom en haal steeds een rots royaal door de poedersuiker.

 

Bron/foto: Monique van der Vloed

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »