Cheesecake in a jar

Wat heb je nodig:

Bodem:

25 gr. roomboter

100 gr. Amandelmeel

4 gr. Greensweet Sweet Intens

1 eiwit

1 eetl koekkruiden

 

Vulling:

150 gr roomkaas light (Philadelphia)

200 ml opgeklopte slagroom

4 gr greensweet Sweet Intens

6 druppels Greensweet vloeibaar Vanille

Gelei:

200 gr. rood fruit (diepvries)

20 gr. Greensweet Gelei Kristal

 

Zo maak je het:

* verwarm de oven voor op 180C°

Bodem:

1. Smelt de boter en meng samen met de ingrediënten voor de bodem tot een stevig mengsel. 

2. Leg bakpapier op de ovenplaat en verdeel het mengsel over de plaat en druk goed aan. Bak de bodem voor 15 min in de oven en laat vervolgens afkoelen

Vulling:

1. Klop de slagroom lobbig samen met de Greensweet Sweet Intens.

2. Doe de rest van de ingrediënten van de vulling erbij en mix tot een egaal mengsel.

Gelei:

1. Pureer het fruit en verwarm in een pannetje met de Greensweet Jam Gelei Kristal.

Opbouw:

1. Verkruimel de afgekoelde bodem en doe dit onderin de weckpot. 

2. Doe hierna de vulling er boven op.

3. Als laatste de Gelei van rood fruit.

 

Laat de weckpot zeker 1 uur in de koelkast staan (beter een aantal uur)

* Tip: Je kunt ook meerdere laagjes maken i.p.v van elke laag één. 

 

Bron/foto: Sweet Benefits (Stacy van den Abeele)

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »