Crunchy kaneel bites ( vegan, no oven)

DSC_0810-768x510.jpg

 

Wat heb je nodig:

400 gram havermout

2 flinke eetlepels Greensweet Sweet Kaneel

1 vol koffiekopje kasha

 

Hoe maak je ze:

 Maal 400 gram havermout in de blender tot meel. Voeg hieraan twee flinke eetlepels greensweet-stevia kaneel , en een vol koffiekopje kasha toe en roer. Voeg steeds beetjes warm water toe en blijf kneden tot er een droge vaste bal is ontstaan.Draai hier balletjes van.

Doe wat van de Greensweet Sweet Kaneel in een kommetje en voeg daaraan wat ceylon kaneelpoeder toe, roer door elkaar. Haal de balletjes door de suiker en doe ze in een schaaltje. THAT;S ALL FOLKS!

Bewaar ze in het schaaltje op een koele plek.

 

Bron/foto's; Monique van der Vloed

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »