Granola met Greensweet Sweet Kaneel

granolametsweetkaneel.jpg

 

Wat heb je nodig:

300 gram (glutenvrije)havermout,

30 gram pompoenpitten,

125 gram walnoten (of een andere noot),

30 chai zaden,

65 gram kokosvlokken,

snuf Himalaya- of zeezout,

12,5 gram Greensweet Sweet kaneel,

2 el Greensweet syrup gold 

100-150 ml (extra virgin)kokosolie (gesmolten).

 

Zo maak je de granola:

 

Stap 1

Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed de bakplaat met bakpapier.

Stap 2

Pak een ruime kom en doe hier de havermout, pompoenpitten, walnoten, chai zaden, kokosvlokken, Himalaya- of zeezout en Sweet Kaneel in. Schep goed om.

Stap 3

Voeg de Greensweet syrup gold en de gesmolten kokosolie bij de havermout en schep weer goed om. Proef even of het zo op smaak is. Voeg anders nog wat Greensweet Sweet Kaneel toe.

Stap 4

Schuif de bakplaat in de oven en bak in ongeveer 15 minuten mooi bruin. Schep om de 5 minuten even om.

Stap 5

Haal de ovenplaat uit de oven en laat afkoelen. Schep de granola over in een grote pot die je goed kunt afsluiten.

 

Lekker zo uit het vuistje of over jouw (kokos- en soja)yoghurt, decoratie voor op een taart of voor iets anders... Mijn oudste dochter smeert graag een rijstcracker met pindakaas met als topping wat homemade granola.

 

Bron/foto: Manon van Vegan Flavours

@veganflavours via instagram

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »