Tulband Cake
Wat heb je nodig:
250 gram boter
250 gram bloem
4 eieren
snufje zout
klein beetje geraspte citroenschil
sap van 1 citroen
2 theelepels bakpoeder
Zo maak je het:
Warm de oven voor op 175 graden. Roer de boter zacht en voeg de Sweet toe. Roer net zo lang totdat het luchtig en romig word. Voeg de 4 eieren, snufje zout, geraspte citroenschil en het sap van de citroen toe. Voeg dan de bloem en de 2 theelepels bakpoeder toe.
Smeer je cakevorm in met wat boter. Doe het deeg erin en bak je cake in de oven voor ongeveer 45 minuten op 175 graden todat het een mooie gouden kleur heeft gekregen. Prik met een sateprikker in de cake om te kijken of de cake goed is, anders mag ie nog heel even terug in de oven.
Serveertip:
Strooi wat Greensweet Icing over de al gebakken cake om de puntjes op de i te zetten.
Bron: Smulweb