Tulband Cake

Wat heb je nodig:

250 gram boter

200 gram Greensweet Sweet

250 gram bloem

4 eieren

snufje zout

klein beetje geraspte citroenschil

sap van 1 citroen

2 theelepels bakpoeder

Zo maak je het:

Warm de oven voor op 175 graden. Roer de boter zacht en voeg de Sweet toe. Roer net zo lang totdat het luchtig en romig word. Voeg de 4 eieren, snufje zout, geraspte citroenschil en het sap van de citroen toe. Voeg dan de bloem en de 2 theelepels bakpoeder toe.

Smeer je cakevorm in met wat boter. Doe het deeg erin en bak je cake in de oven voor ongeveer 45 minuten op 175 graden todat het een mooie gouden kleur heeft gekregen. Prik met een sateprikker in de cake om te kijken of de cake goed is, anders mag ie nog heel even terug in de oven.

Serveertip:

Strooi wat Greensweet Icing over de al gebakken cake om de puntjes op de i te zetten. 

Bron: Smulweb

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »