Vegan Chocoladecake

Ingrediënten:
250 gr volkoren meel (tarwe of spelt)
1 el wijnsteenbakpoeder
¼ kop cacaopoeder
½ tl zout
1 tl Greensweet steviapoeder Sweet
½ kop zachte dadels
1,5 kop chocolade havermelk (of andere plantaardige melk)

Topping:
3 blokjes Greensweet-stevia chocolade puur in stukjes

Bereiding:
Verwarm de oven voor op 190 graden Celsius.
Mix meel, bakpoeder, cacao, zout en Greensweet-steviapoeder in een kom en zet aan de kant.
Pureer de havermelk met de zachte dadels en mix dit geheel door de droge ingrediënten tot een glad beslag.
Vul een brownievorm of ander bakblik met bakpapier en giet het beslag in de vorm.
Sprenkel de stukjes chocolade over het geheel heen.
Bak de cake 30-40 minuten in de voorverwarmde oven.
De cake is klaar als een satéprikker er schoon uitkomt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »