Amandel-kokosrepen met pure chocolade

IMG_1052.jpg

Wat heb je nodig:

200 gram amandelmeel,

50 gram kokosmeel,

1 el pumpkin spice (of speculaas- koekkruiden of kaneel kan ook),

130 ml kokosolie (gesmolten),

50 ml Greensweet Syrup Gold,

4-6 druppels Greensweet vloeibare stevia vanille,

30-60 ml water,

snuf Himalaya zout,

100 gram pure chocolade van Greensweet-stevia

en wat cacao nibs.

 

Stap 1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed jouw taartvorm met bakpapier.

Stap 2

Doe de amandelmeel, kokosmeel, Himalaya zout, specerijen in een ruime kom en meng goed door elkaar.

Stap 3

Voeg de Greensweet Syrup Gold, greensweet vloeibare stevia vanille druppels en de gesmolten kokosolie toe aan het meel. Goed roeren. Voeg voorzichtig het water toe. Niet alles tegelijkertijd. Het moet niet te droog zijn, maar ook niet te nat.

Stap 4

Schep het deeg over in jouw taartvorm en druk goed aan. Prik wat gaatjes in de bodem en zet voor 15 minuten in de oven.

Stap 5

Laat de bodem goed afkoelen. Intussen kan je de chocolade smelten. Giet deze op de afgekoelde taartbodem. Smeer goed uit en strooi wat cacao nibs erover. Zet in de koelkast om te laten stollen.

Stap 8

Snijd er 12 repen uit. Bewaar ze in de koelkast of vries de repen in.

 

Bron/foto: Vegan Flavours

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »