Kokos Matcha repen van Vegan Flavours

IMG_0881 (2).jpg

 

Dit heb je nodig: ( voor 16 repen)

200 gram kokosrasp,

6 el extra vierge kokosolie,

2-3 el Greensweet Syrup Gold

snuf himalaya zout,

1 el maca (optioneel),

1 el matcha poeder

3 reepjes pure chocolade van Green Sweet Stevia.

 

Zo maak je het:

Stap 1

Zelf heb ik gebruik gemaakt van een rechthoekige bakvorm (13x36). Hier heb ik 16 repen uit gehaald. Een andere bakvorm gebruiken kan uiteraard ook, maar dan worden de hoeveelheid repen wellicht anders.  Bekleed het met bakpapier en zorg ervoor dat je ruimte hebt in de vriezer.

Stap 2

Doe de kokosrasp in een ruime kom samen met de maca en matchapoeder. Roer goed door elkaar.

Stap 3

Voeg nu alle natte ingrediënten toe. Wanneer het goed door elkaar geroerd is stort je alles in de beklede bakvorm. Druk goed aan.

Stap 4

Zet jouw bakvorm in de vriezer en laat dit een uurtje erin staan.

Stap 5

Smelt de chocolade au bain-marie en haal daarna van het vuur.

Stap 8

Haal de bakvorm uit de vriezer en snijd 16 repen. Bedek ze daarna met de gesmolten chocolade. Zijn alle repen bedekt met een laagje chocolade? Oké, nu mag jij het met je vingers verder uit gaan likken.

Stap 9

Bewaar de repen in de koelkast of vriezer.

 

Bron/foto: Vegan Flavours

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »